Hemstäd i Karlstad

Hej alla mina underbara läsare! Hoppas ni mår fint. Jag vill tala om för er om ett företag som heter Eran Städ och Allservice AB, som ni kan läsa om på deras hemsida som är följande https://www.eranstadochallserviceab.se. Jag har fått så bra intryck från detta företaget som även håller på med fönsterputs och jag skulle vilja dela med mig lite av min erfarenhet så att fler faktiskt kan få lite råd och tips på vart man faktiskt kan vända sig om man behöver få tag i ett grymt städföretag! Jag bor i Karlstad sedan fyra år tillbaka som ni som följer mig och min blogg ju har koll på. I alla fall så reser jag väldigt mycket, så hinner sällan fixa till hemmet. Mitt liv är så himla fullt i fart hela tiden! Jag fick höra om detta företagen genom Tobias som är min närmsta killkompis som ni som brukar läsa min blogg vet. I alla fall så sa han att han hade en vän som hyrt hjälp av detta företaget och sagt att vännen verkligen var super-nöjd! Så i och med att jag reser så himla mycket så tänkte jag att, ja men visst, jag provar att höra av mig till dessa för jag litar ju självklart på Tobias, och jag behövde verkligen den hjälpen av dem.

Nu vill jag inte låta allt för tjatig eller så, men tänkte bara dela med mig lite om att detta företaget gjorde mitt hem så himla fint! De städade åt mig så jag kunde fokusera mer på mitt jobb och mina resor! När jag hörde av mig till detta företaget och frågade vad de kunde hjälpa till med så frågade de mig istället – Vad vill jag ha hjälp med?. Detta tyckte jag var superintressant och jag förklarade därefter min situation och de sa att de absolut hjälper med en in-och-utvändig städning, putsade mina fönster m.m. så allt var fint när jag kom hem och kunde koppla av istället för att stressa när jag väl var hemma! Nu tänkte jag avsluta detta inlägg med att säga att ni borde kontakta detta företag om ni vill ha hjälp, det är så himla värt det! Hoppas ni förövrigt trivs i tillvaron så hörs vi snart igen! Kram på er och ha det gott!